ZO STERK Training

Tijdens de ZO STERK Training werken we onder andere met jouw Zelfvertrouwen, Overtuiging en jouw Sociale vaardigheden, Talenten, Emoties, Reacties, Kwaliteiten en al wat aandacht vraagt om sterker te willen zijn. ZO STERK Training heeft als basis de officiële psychofysieke training Rots en Water training. Kinderen en jongeren leren met behulp van veel fysieke oefeningen, mentale en sociale vaardigheden die hun weerbaarheid, zelfvertrouwen en assertiviteit vergroten. Deze oefeningen bieden meer lichaamsbewustzijn en emotioneel bewustzijn. Door er na iedere les uitvoerig over de oefeningen, ervaringen en emoties te praten (reflectie) draagt dit bij aan het zelfbewustzijn. Door de training probeer ik hun rots-eigenschappen (ik-kracht) met hun water-eigenschappen (verbonden met de ander, flexibiliteit) in balans te brengen. Zo leren ze hun eigen grenzen stellen en bewaken, maar ook de grenzen van een ander herkennen en respecteren. Ze leren hoe ze voor zichzelf of een ander op kunnen komen. Vaardigheden die ook ruim aan bod komen zijn, leren doorzetten, concentreren, samenwerken, luisteren naar de verbale en non-verbale boodschap, jezelf en de ander écht zien. Kortom vaardigheden en eigenschappen die voor ieder kind goed zijn, met oefeningen die heel leuk zijn om te doen! De basis van oefeningen uit Rots en Water Gadaku Institude zal worden aangevuld met waardevolle oefeningen vanuit mindfulness, theater en coaching. 
De training is vooral geschikt voor kinderen die onzeker of verlegen zijn, kinderen die voor zichzelf op willen leren komen, kinderen die gepest worden of pester zijn, kinderen die snel boos of verdrietig zijn, kinderen die moeite hebben met contact maken met anderen of functioneren in een groep, kinderen die nieuwe dingen spannend vinden, kinderen die na een heftige periode zichzelf een beetje 'kwijt' zijn, maar zoals ik reeds schrijf, het is goed voor ieder kind en IEDER kind kan meedoen!!
Zo Sterk Training wordt aangeboden in 10 lessen van elk een uur, waarbij een ouder-kind les gegeven zal worden. Voorafgaande zal er een proefles aangeboden worden. Wanneer wenselijk zal ik halverwege de training in een ouderavond informatie geven en ook jullie een aantal mooie ervaringen meegeven. Aanmelden kan via het Contactformulier of via telefonisch contact, waarbij tegelijk eventuele vragen gesteld kunnen worden. 

Data en locatie

Bij voldoende aanmelding worden er groepen gevormd van ongeveer 10 kinderen. Kom naar de gratis en vrijblijvende proefles op maandag 07 oktober om 17.00 uur in De Binder te Leersum! Deze proefles is voor alle kinderen van 8 - 13 jaar. Ouders mogen eveneens aansluiten.

We trainen op maandag 17.00 tot 18.00 uur vanaf 14 oktober 2019 bij De Binder. Er zal een pauze periode van de lessen zijn in de maand december, .omdat deze maand vaak al veel van de kinderen vraagt. De lessen zullen dan vervolgd worden in januari.

 

Trainingen worden gegeven door mij, Judith van der Poel, gecertificeerd Rots en Water trainer. Voor meer informatie en trainerslijst, klik daarvoor op onderstaande link voor de officiële site van het Rots en Water Gadaku Instituut.