Aangeboden vanuit Cursus Project Amerongen

 

Maandag 21 okt. van 13.00-14.30 uur (met evt. uitloop naar 15.00uur)
Kijk ’es … hoe MOOI !
voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Om te beginnen doen we een leuke, gezellige en lekkere activiteit om elkaar een beetje te leren kennen. Daarna spelen we een spel om ook jezelf nog beter te leren kennen. Welke schatten aan talenten, kwaliteiten en eigenschappen heb je eigenlijk allemaal? Met wat we hebben ontdekt, maken we iets gaafs wat je mee naar huis mag nemen. Ondertussen kletsen we over b.v. hoe en wanneer kan je die talenten nog meer gebruiken, welke gedachten zitten je soms in de weg en over van alles en nog wat. Neem gezellig een vriend of vriendin mee! Als je het leuk vindt, mag je ook een selfie meenemen om misschien te gebruiken.
Materialen, drinken en een lekker tussendoortje zit bij de prijs inbegrepen.

Informatie voor ouders:
De workshops zijn laagdrempelig, ontspannen en creatief. Op een speelse manier wordt kinderen de ruimte gegeven om zichzelf, hun talenten, kwaliteiten en eigenschappen te leren kennen. Maar ook de herkenning bij elkaar, dat we vaak allemaal met dezelfde vragen en/of onzekerheden rondlopen en we last kunnen hebben van overtuigingen. Aan de hand van een spel zullen hun innerlijke schatten naar boven komen en onder het genot van een drankje en iets lekkers worden deze verwerkt in een creatief werkstuk. 

Aanmelden kan via www.cursusprojectamerongen.nl

 

Maandag 21 okt. van 15.30-17.00 uur (met evt. uitloop naar 17.30 uur)
Ik droom, ik doe …ik ben
!
voor kinderen vanaf 12 jaar

We gaan gezellige met een spel en een leuke, lekkere activiteit jezelf en elkaar nog beter leren kennen. Met wat we allemaal ontdekt hebben, gaan we creatief los! Er worden verschillende materialen aangeboden, zodat er altijd iets voor jou tussen zit! En natuurlijk ga je naar huis met een gave selfie van je mooiste kant 😉 Neem gezellig je vriendin of vriend mee! Als je het leuk vindt, mag je ook een echte selfie meenemen om misschien te gebruiken.
Materialen, drinken en een tussendoortje zijn bij de prijs inbegrepen.

Informatie voor ouders:
De workshops zijn laagdrempelig, ontspannen en creatief. Op een speelse manier wordt de jongeren ruimte gegeven om zichzelf, hun talenten, kwaliteiten en eigenschappen te leren kennen. Maar ook de herkenning bij elkaar, dat we vaak allemaal met dezelfde vragen en/of onzekerheden rondlopen en we last kunnen hebben van overtuigingen. Aan de hand van een spel zullen hun innerlijke schatten naar boven komen en onder het genot van een drankje en iets lekkers worden deze verwerkt in een creatief werkstuk. 

Aanmelden kan via www.cursusprojectamerongen.nl