Samen Zijn

Samen Zijn is een waardevol traject om samen te beleven. Het is traject voor kind en ouder. Samen, omdat kinderen onlosmakelijk verbonden zijn met hun ouders. Zijn, omdat jullie volledig mogen 'zijn', in het hier en nu zijn, zijn zoals je het allerliefst vanuit je hart zou willen zijn, een zijn met alles wat bij je hoort (positief en negatief), met elkaar van hart tot hart verbonden zijn. 
In een kleine groep creëren we een veilige omgeving, zodat je ervaringen en je vragen kunt delen. Waar jullie dichter tot elkaar kunnen komen, begrijpen en begrepen worden en in een positieve flow komen.  We gaan 'doen', vanuit het hoofd meer naar het hart bewegen, samen ervaren en verbinden met jullie verlangens. Thema's die aan bod komen zijn in het hier en nu zijn, verbinden, vertrouwen, kwaliteiten en talenten, dankbaar in het leven staan en liefdevolle aandacht.  We zullen 6 maal bijeenkomen en genieten! 
Dit traject zal voor iedere kind-ouderrelatie een meerwaarde zijn. Maar vooral voor de kinderen en ouders, die een moeilijke periode achter de rug hebben of waarbij een komende verandering voor de deur staat. 

Aanmelden kan via het Contactformulier of via telefonisch contact, waarbij tegelijk eventuele vragen gesteld kunnen worden.