Kinderen

Hoi, wat leuk dat je mijn site bekijkt!
Dat zal je vast niet zomaar doen. Zit je misschien met een probleem? Wil je iets leren wat nu nog niet zo lukt? Voel je gewoon niet zo fijn, maar weet je eigenlijk niet zo goed waarom? Of weet je dat juist wel, maar weet je niet zo goed wat je daar aan moet doen en wie je zou kunnen helpen?
Ik denk, dat ik je wel helpen kan! Het maakt niet uit of het probleem groot is, klein is of dat het misschien wel een paar probleempjes zijn. Niets wat je me verteld is raar of fout! Je mag alles zeggen, ik vind niks vreemd en je zult merken, dat je echt niet de enige bent!


Zo help ik kinderen bij:
- Omgaan met gevoel van angst, boosheid of verdriet.
- Omgaan met lastige situaties, bijvoorbeeld doordat je verhuisd bent, je ouders gescheiden zijn of er iemand overleden is.
- Leren opkomen voor jezelf.
- Het maken van vrienden.
- Het gevoel anders te zijn door een ziekte of aandoening.                                          
- Het gevoel alleen te zijn en dat niemand je begrijpt.

- Het worstelen met zo graag groot willen zijn, maar soms ook zo graag nog even klein.
- Concentratieproblemen.
- Faalangst, denken dat het je niet lukt.
- Of gewoon om met iemand te praten, zonder rekening te moeten houden met anderen.
- Misschien helpt het om je verhaal ook aan onze lieve teckel Harry te vertellen en dan kan hij je ook helpen even heerlijk te ontspannen.
……….En zo zijn er heel veel andere dingen waar ik je mee helpen kan………

Samen gaan we onderzoeken wat er nu echt aan de hand is. We zullen ontdekken, wat we er allemaal aan kunnen doen. En dat kan op heeeeel veel manieren! Maar we zullen de manier vinden, die bij jou past! Samen komen we er wel uit. En natuurlijk mogen je ouders ook mee! (En als je wilt, mag je ook wel eens zonder je ouders hier zijn) Ben je benieuwd wat we zoal allemaal hier kunnen doen? Kijk dan even bij het kopje 'Coaching en begeleiding'.
Als je iets wilt vragen of nog meer wil weten, mag je mij altijd bellen, een appje sturen of mailen (met toestemming van je ouders). Ik zal zo snel mogelijk op je vraag reageren. En als ik even niet de telefoon kan opnemen, bel ik je terug.
Tot snel, groetjes Judith

 

tel.: 0650469443       info@zonnesteenjeugdcoaching.nl